SIDSTE UGE INDEN FERIEN

Denne uge har absolut stået i “HYGGENS TEGN”. Der er blevet kræset om børnene i allerhøjeste stil.

Vi startede mandagen med at forberede til “Ugens Kage” nemlig; PANDEKAGEKAGE!!
MUMS!

Der blev bestemt, fra >>Køkkenchefen<<, at det ikke skulle være almindelige og kedelige pandekager. Derfor blev de piftet lidt op med farver. -Sikke flot den blev.

Tirsdag skulle vi på vores planlagte tur til Valdemars Slot, som blev sponsoreret af Rema 1000 – Vindeby. Dér blev svingede med køller, nogle gange ramt hul og (for de fleste af os) badet en lille tur.
Minigolfbanerne var nok ikke de mest børnevenlige, men dog skal det siges, at børnene klarede det noget bedre end de voksne. SÅDAN!!

Onsdag skulle der spises kage, afholdes vandkamp og dekoreres drenge-negle. -Efter eget ønske, skal hurtigt tilføjes.

De voksne er blevet lært op i TIKTOK (der er lang vej igen!), og vi har nydt godt af den danske sommerens røde og søde jordbær. Mmmm

Sidste dag inden ferien blev noget helt særligt, da Gustav meldte sig frivilligt til at lade sig sminke af pigerne. Det var et… hmmm… Særligt syn. Meget modigt gjort, Gustav!

Også hér skulle vi slutte af med en ordentlig vandkamp. Vi endte alle med at være gennemblødte, så vi var vist alle vindere.

Nu er Børnebyen lukket ned for dette skoleår. Dørene bliver åbnet igen i uge 32 (mandag d. 3. august), hvor der vil være SOMMERFERIEKLUB.

RIGTIG DEJLIG SOMMER TIL JER ALLE 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *