UGEN DER GIK – UGE 33

Skolen er startet, og Børnebyen er blevet fyldt op med børn. HVOR ER DET FEDT!! 🙂

Der er været en del fødselsdage i denne uge, som er blevet markeret med flag ved hoveddøren.

I denne eksotiske hede, har vi været nødsaget til at sætte “vandkamp” på programmet. Det var der heldigvis ikke de store protester imod, og store som små fik muligheden for at blive kølet lidt ned. Aaaaah!

Vi fik afholdt årets første “skærmfri dag”, og trods de kære børn var lidt skeptiske i starten, blev fokus hurtig rettet mod alt andet. Dette skabte en masse brætspil, pool, kål-orme jagt og Silk Clay.
Ugens kage blev Theas chokoladekage. Buster vil derfor få mulighed for at præsentere sin kage om 2 uger i stedet for.

Løbeklubben blev skudt i gang. Vi lagde blødt ud med 2 km, både på grund af varmen, men også vi voksnes kondi spillede en væsentlig rolle. Børnene var MEGA seje, og klarede distancen på rekordtid. Sværhedsgraden vil blive justeret til næste uge 😉

Ugen blev afsluttet med brætspil, perler og Pool. Til fælles rengøring udviste børnene stor hjælpsomhed, og Børnebyen står nu skinnende og klar til mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *