UGEN DER GIK (UGE 35)

Vi startede ugen ud med en fredag! 🙂
Brombær-krattet i haven så simpelthen så dejlig frugt-fyldig ud, at der bare måtte laves brombærmarmelade. Dette resulterede i marmelade- og chokolademadder, hvilket børnene hurtig fik gjort kål på.

Trampolinen kom op igen!!! JUHUUU!!! KÆMPE GLÆDE!!
Den har været længe ventet blandt mange af børnene. Og nu kan de endelig hoppe uden at støde på grund.

Selvom tirsdagen er krea-dag, kan man sagtens give sig i kast i det kreative de andre dage også. Hér er Anton i fuld gang med at klippe ud til sin bamse.

I ugen har vi været ramt af en del fravær blandt personalet. Dette har aktiviteterne også båret præg af. Men børnene har givet udtryk for, at de har hygget sig. En tidligere kending af huset, Dina, har trådt til en dags tid. Det kunne børnene godt lide. “Hun må godt komme igen” -har de sagt 🙂

Igen i denne uge har det været et få antal seje drenge, som tog udfordringen op og var med i løbeklub. På turen bød der sig nogle forfriskninger, som ikke var til at modstå. MUMS!

Ugens kage blev rykket fra onsdag til torsdag, og vi fik hér den udsøgte fornøjelse at smage Busters chokoladekage. Den kunne vi nu sagtens spise igen.

Fredag blev dagen, som nogle af børnene havde ventet spændt på; Månedens Ven stod til at skulle kåres.
Der var tæt løb blandt nogle stykker. Men Vega, var hende, som løb af med månedens sejr. STORT TILLYKKE!! 🙂
Som Månedens Ven, får man mulighed for at bestemme menuen til Madaften. Vega havde hurtigt besluttet, at den skulle stå på Nachos med MASSER AF OST. Så det vil vi glæde os til, til på onsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *