UGEN DER GIK – UGE 37

Friskbagte boller var dét der skabte interesse for orienteringsløbet i mandags. Børnene kom rundt i nærområdet, og fik sat deres kreativitet, holdånd og viden på prøve. Som belønning for deres kæmpe indsats og formåen stod bollerne klar til dem hjemme i huset.

Der er taget hul på bademåtte-lavning. Men hvis det skal være stort nok til at begge fødder kan stå på det, må vi give det lidt længere tid, så vi kan blive færdige.

Trods regn, stod en stor flok af børnene, William og Oliver klar til at skulle kæmpe mod hinanden i Rollespillets navn. Efter en gang lækker squash-kage, var de sågar klar til endnu et brag af en kamp.

Børnebyen fik fredag overrakt en flot donation på kr. 5.000,- af Nordea Fonden til at vi kan invitere vores børn med i Wilt. Dette skulle fejres med film på storskærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *